Queen of the Winery Collage Class at Uncorked

April 20th, 2015 in blog     
suewhitney Sue Whitney, editor
1 user recommends

So very beautiful. This girl really pays attention to detail. Notice the Four Daughters apron on the queen of the winery. LOVE!
To make reservations click here.
Mett your teache, the very creative and bubbly Miss Lori Sparkly Franklin. She has this name for a good reason!
To make reservations click here.
Teaching and a take away. Twofer!
To make your reservations click here.
So very beautiful. This girl really pays attention to detail. Notice the Four Daughters apron on the queen of the winery. LOVE!
To make reservations click here.

So very beautiful. This girl really pays attention to detail. Notice the Four Daughters apron on the queen of the winery. LOVE!

To make reservations click here.

Photo: Lori Sparkly Franklin

ATTENTION ALL UNCORKED CREATIVES!

Uncorked JUNKMARKET Style Art Class with Lori Sparkly
May 30, 2015 - 2 PM at Uncorked Junkmarket Style

Queen of the Winery!!!!! $25.00 per person
Join us for this fun and sassy mini collage art clas! Guess what? This is an uncomplicated casual class, geared to ALL levels of artistic ability, consisting mostly of cutting & pasting, a little light painting and a dab of doodling. Yeah, a dabba doodles. Ahahaha, I crack myself up…Anyhoo, Sparkly Heart Studio is providing a handy-dandy ‘every bit kit’, including a pretty aqua pre-basecoated 6”x6” canvas, colorful collage papers, and all other materials necessary to produce your very own ‘Queen of the Winery’ masterpiece! ( see? I told you this was going to be easy! ) Lori Sparkly will guide you step-by-step and answer your questions along the way. Wine, music, shopping, friends, and now a fun class too??? Really, could your day get any better? Sounds like paradise!!! Or as Sue Whitney would say, COOL BEANS!!!!! 

Registration now open!!!!
To reserve your space for class, send your name and e-mail address sparklyheartstudio@gmail.com
along with $25.00 per person payment via Paypal. To make your payment follow this link and click on the buy now button. http://www.junkmarketstyleevents.com/p/blog-page_14.html You will receive a welcoming e-mail confirming your reservation.

***************************************************************************************
TOP 10 QUESTIONS:
1. Am I going to get messy?
answer: not too much, but it’s likely you will get some water-based glue on your hands. We will provide water and towels for washing hands after completion.
2. Is the class ‘kid-friendly’?
answer: due to the use of scissors and adhesives, this class is recommended for ages 15 and up.
3. do I need to bring anything to class?
answer. nope. In this very special limited edition Sparkly Heart Studio class everything will be provided onsite for you.
4. can I reserve a space for my friend too?
answer: sure!!! the more the merrier!

5. Can I wait until the day of class to decide whether to attend?
answer: we will have a limited number of kits on hand to
accommodate ‘drop-in’ students, but we encourage reserving your spot in advance to guarantee your spot.
6. Can I wear a tiara ?
answer: of course!!! we encourage it!!!
7. Can we sip wine while taking this class?
answer: I am pretty sure that’s ok… we are at a winery…
8. Can I just purchase the kit and then take it home to make it?
answer: sure! if you want to buy the kit, and just listen in on the instruction part that’s fine with us. We know everybody has different comfort levels. Your $25.00 purchase covers your kit and instructions, and you are welcome to participate at your own discretion. We love you no matter what! 
9. do you have a refund policy?
answer: class is non-refundable, however it is transferable.
10. what if I don’t use paypal?
answer: we love paypal because it’s efficient and secure, but we will also take personal checks.


posted in: blog, minnesota, artwork, Uncorked, collage, class

Comments (0)

You must be logged in to post comments. Click here to login.